سنسور تشخیص حرکت پارادوکس ۴۷۶ با برد اورجینال که دارای حسگر حرکتی قدرتمند می باشد بر اساس امواج مادون قرمز فعالیت می کنند داخل این سنسور ها قطعه ای وجود دارد که با تحریک مادون قرمز این قطعه نیز تحریک می شود .( لازم به ذکر است برد های تقلبی با همین نام و با قیمت های بسیار پایین به فروش می رسد که هم فاقد ضمانت بوده و با توجه به نامرغوب بودن برد و قطعات داخلی دارای خطای بسیار بالا و زاویه دید محدود می باشند)
تجهیزات کلی این سنسور شامل یک کنترل بنل مرکزی ( برد اورجینال ) تعدادی سنسور و عملگر و چشمی رادار تشخیص انسان است اما در این سیستم هیچ گونه دوربینی به کار نرفته است .قابلیت پشتیبانی از سیم کارت و خط ثابت را نیز دارد . دارای سنسور های دو عنصری و انواع بسیار متفاوتی از سنسور ها می باشد می توان به جزو کوچکی از سنسور ها مانند: مگنت سنسور که برای در و پنجره است یعنی در هنگامی که در یا پنجره باز می شود به کنترل مرکزی اطلاع می دهد.
یکی از توانایی های منحصر به فرد سنسور تشخیص حرکت پارادوکس ۴۷۶ رد تداخل های EMI ,RFI است و استفاده ی PCB تنها از اجزا بایه رو سطح ها است.دارای رله با حالت جامد و رادار دستگاه اعلام سرقت خروجی Tamper برای محافظت از رادار است .
قسمت های مختلف برد :
- لامپ نشانگر (LED) : هنگام حرکت موجود زنده از جلوی حسگر و تحریک چشمی ، این لامپ روشن می شود. هنگام تست عملکرد چشمی با قدم زدن جلوی چشمی در صورت روشن شدن آن می توان از صحت عملکرد آن مطمئن شد. بعد از انجام تست اولیه می توان با در آوردن جامپر این لامپ روی برد الکترونیکی آن را غیرفعال و خاموش کرد.
- جامپر تنظیم تعداد پالس : برای کم کردن امکان ایجاد آلارم ، اشتباهی که ممکن است به دلیل تغییر دمای ناگهانی یا اثرات ناشی از امواج رادیویی یا مغناطیسی محیط اتفاق بیفتد ، سیستم امکان شمارش پالس را روی این حسگرها قرار داده اند تا حسگر تنها پس از دریافت تعداد پالس مشخص شده ، ایجاد آلارم نماید. در مدل های مختلف ، تغییر پالس ، به روش های متفاوتی انجام می شود. با مراجعه به برگه راهنمای چشمی می توان روش تنظیم تعداد پالس آن را به دست آورد.
- نشانگر تنظیم منطقه دید چشمی : داخل چشمی ، روی قاب آن نشانگری وجود دارد با اعدادی در مقابلش که روی برد الکترونیکی حک شده است. با حرکت دادن برد و تنظیم نشانگر روی اعداد مختلف و تنظیم ارتفاع نصب چشمی می توان محوطه تحت پوشش حسگر را تغییر داد. اطلاعات مربوط به این قسمت را می توان از برگه راهنمای چشمی استخراج کرد.
- شستی تمپر : (TAMPER) هنگام بستن قابل چشمی ، یک شستی باز مینیاتوری که روی برد وصل می باشد تحت فشار قرار می گیرد و بسته می شود. اگر فردی اقدام به به باز کردن قاب کند ، این شستی باز می شود و دستگاه مرکزی اعلام خطر می کند. به این شستی مینیاتوری شستی تمپر گفته می شود.
- رله : این رله هنگام تحریک چشمی عمل می کند. معمولاً از کنتاکت بسته آن استفاده می شود. این کنتاکت در حالت عادی بسته است و در صورت تحریک چشمی به صورت باز در می آید. یادآوری می شود که در بعضی از چشمی ها با در آوردن جامپر مربوط روی برد می توان این کنتاکت را به صورت باز در حالت عادی درآورد و جهت اتصال در سیستم دوربین مداربسته از آن استفاده کرد تا در صورت تحریک چشمی دوربین ها با بسته شدن این کنتاکت فرمان بگیرند و ضبط فیلم را از محل آغاز کنند.
- ترمینال های اتصال : چشمی ها معمولاً در روی برد الکترونیکی خود شش عدد ترمینال برای اتصال سیم ها دارند. دو عدد از این ترمینال ها برای اتصال منبع تغذیه که معمولاً 9-12 ولت دی سی است ، مورد استفاده قرار می گیرد. این ترمینال ها با علامت (+ و -) یا (Vin,GND) مشخص می شوند. یک جفت ترمینال نیز در دو سر کنتاکت بسته رله روی برد قرار دارند که معمولاً با عبارت ALARM یا RELAY مشخص می شوند. از دو ترمینال دیگر برای شستی تمپر استفاده می شود.